DurieuxDesign is Hilde Durieux

Zoals in alle ontwerpende beroepen is oog voor composities een belangrijk element. Ook het gevoel voor kleuren en structuren komt steeds terug. Hilde combineert haar achtergrond als tuinarchitect met haar creatieve talenten.

Hilde: Wat mijn werk zo bijzonder maakt, is de samenwerking met mijn opdrachtgevers. Samen creëren we iets nieuws, iets persoonlijks. Het hele ontwerpproces is een bron van energie en inspiratie. Door de tinten zorgvuldig af te stemmen op de omgeving, ontstaat er een harmonieus geheel dat de ruimte verrijkt met een unieke ambiance.

Ik schilder graag natuurlijke afbeeldingen. Het groen om ons heen geeft de mens ontspanning. Daarom haal ik graag buiten naar binnen.
Het leukst van mijn werk is om samen met de opdrachtgever van ‘niets’ ‘iets’ te creëren. Of het nu een enorme eyecatcher is bij de entree in een kantoorpand, of een mooi design in een woonruimte – ze komen via verf en kleur tot leven. Daar kan ik elke keer weer van genieten!

“Ik geloof in het ambacht van handgemaakte kunst. Mijn muurschilderingen worden met liefde en toewijding gemaakt, elk penseelstreek draagt bij aan het creëren van iets buitengewoons. De natuurmuurschilderingen zijn een resultaat van dit vakmanschap en ik ben er trots op dat ik dit mag delen.”

Hilde

Werkwijze: creatief en persoonlijk

Een natuurmuurschildering is meer dan alleen een kunstwerk op de muur. Het is een statement, een bijzonder natuurelement dat op een unieke manier verbinding brengt, waardoor een gevoel van harmonie en evenwicht ontstaat.

Elke muurschildering die Hilde maakt is afgestemd op het interieur, de visie en vraag van jou als opdrachtgever. De investering wordt mede bepaald door factoren zoals: complexiteit van het ontwerp, de afmetingen van de muur en de gebruikte materialen.

Daarom is de eerste stap een creatieve inspiratiesessie waarin we samen op zoek gaan naar jouw unieke ontwerp.

Een creatieve sessie is meer dan alleen een dienst. Het is een inspirerend en een mooi proces. Hilde neemt de tijd om je te leren kennen en je ruimte te begrijpen. Vervolgens gaat ze daarmee aan het werk en komt dan bij je terug met een ontwerp dat de juiste uitstraling met oog voor detail en stijl weerspiegelt. Dit ontwerp wordt gevisualiseerd in je ruimte.

Het proces tot een ontwerpvoorstel van een muurschildering neemt best wat tijd in beslag maar omdat dit een belangrijke eerste stap is in de besluitvorming, wordt deze inspirerende sessie aangeboden voor slechts 250 euro (ex btw).

Hilde biedt voor het vervolg altijd transparante prijsopgaven, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent.

Zet deze eerste stap naar een interieur dat je met nog meer trots aan anderen kunt laten zien!