muurschilderingen

Uniek en exclusief

Benieuwd hoe zo’n muurschildering er uit ziet? Hieronder vind je een selectie van recente projecten. Klik door voor een uitgebreide beschrijving en foto’s en laat je inspireren.

Benieuwd hoe zo’n muurschildering er uit ziet? Hieronder vind je een selectie van recente projecten. Klik door voor een beschrijving en foto’s en laat je inspireren.

 • Particulier

  Inspiratie op de pruimenbloesem

  Een Natuurlijke Oase: De pruimenbloesem, een van de meest geliefde bloesems in de natuur, symboliseert vernieuwing en de belofte van een nieuw begin. Door deze prachtige bloesemtakken op de open haard schouw te schilderen, wordt er een natuurlijke oase in je woonruimte gecreëerd. De zachte tinten van roze en wit nodigen uit tot rust en reflectie, waardoor een kalme en vredige sfeer ontstaat waarin je kunt ontspannen na een drukke dag.

 • Charitatieve instelling

  Paardenbloem

  De prachtige muurschildering van de paardenbloem introduceert een symbool van veerkracht en transformatie, die speciaal is gecreëerd om een sfeer van hoop en troost te bieden.

  De paardenbloemmuurschildering dient als een visuele herinnering aan de kracht en schoonheid die te vinden is in de meest delicate verschijningen. Elk pluizig zaadje vertegenwoordigt een wens, een droom en symboliseert de mogelijkheid van een nieuw begin. Deze symboliek weerspiegelt de toewijding van het hospice om de bewoners en hun families te omringen met warmte, empathie en een gevoel van vrijheid terwijl ze zich in het hospice bevinden.

 • Winkel

  Lieve haasjes

  Qua kleur en onderwerp afgestemd op de sfeer van de winkel. Herkenbaar, aaibaar en lief voor de kinderkamer.

 • Particulier

  Ornament uit de achttiende eeuw

  Een ornament is een compositie of versieringselement dat tot doel heeft gebouwen of delen daarvan te versieren of op te luisteren.

 • Particulier

  Jasmijn

  Bloemen en blad van de jasmijn met prachtige subtiele kleuren.

 • Charitatieve instelling

  Anker

  Een warm welkom voor de entree van het Ronald McDonald huis in Rotterdam.

 • Particulier

  Hosta

  De kleurkeuzes van de muurschildering zijn gemaakt op basis van het vloerkleed en de turquoise loungebank. Hierdoor is het een prachtig geheel geworden.

 • Kantoor

  Bloeiende magnolia

  Bloei op het kale hout...sierlijke schoonheid op een stoer element.

 • Particulier

  Kleurrijk

  De kleuren, beweging van het lijnenspel geven een blij, rustig maar zeker ook een energiek beeld.

 • Showroom

  Lisdodde bij LoooX

  De muurschildering met de aardetinten laat het houten wastafelblad in de badkamer mooi uitkomen.