Ontdek Creatieve Inspiratie op de Beurs Eigen Huis!

Ben je op zoek naar nieuwe ideeën om jouw interieur tot leven te brengen? Wil je de nieuwste trends op het gebied van woninginrichting en -renovatie ontdekken? Dan mag je de Beurs Eigen Huis zeker niet missen!

Wat Kun Je Verwachten?

De Beurs Eigen Huis biedt een uitgebreid scala aan exposanten en activiteiten, van interieurontwerp en architectuur tot duurzame oplossingen en huisrenovatie. Dit is jouw kans om de nieuwste trends te ontdekken, innovatieve materialen te verkennen en waardevolle inzichten te krijgen van experts in de branche.

Ontmoet mij en Vertel over Jouw Interieur!

Ik ben enthousiast om mijn passie voor kunst en interieur te delen op de Beurs Eigen Huis. Ik zal ook ‘live’ schilderen. Als kunstenaar streef ik ernaar om ruimtes tot leven te brengen met unieke kleuren en creatieve penseelstreken. Kom langs en vertel jouw verhaal over jouw interieur.

Waar en Wanneer?

De Beurs Eigen Huis vindt plaats op 22 t/m 24 maart in jaarbeurs te Utrecht. Je vindt mijn stand I2.12 , waar ik je graag verwelkom.

Mis deze kans niet om jouw creatieve visie te verrijken en te ontdekken hoe kunst en interieur hand in hand gaan. Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten en samen een kunstzinnige en inspirerende ervaring te creëren op de Beurs Eigen Huis!

Tot snel!

Beleving
Voorjaar